Hoppa till innehållet
Bild på ett lägenhetshus

Entreprenad & Montage

Hogstad Aluminium präglas av erfarenhet och kompetens. I över 50 år har vi arbetat med utveckling, tillverkning och montering av kvalitetsprodukter för god fastighetsekonomi och attraktiv boendemiljö.

Ditt balkongprojekt - steg för steg

Vår långa erfarenhet och långsiktiga tänkande har skapat funktionella och snygga lösningar för både nyproduktion och renovering. Verksamheten är samlad under ett tak, vilket gör att vi har full kontroll på alla led i processen. Hogstad Aluminium levererar kvalitet och tar ansvar hela vägen, från projektering och produktion till leverans och slutmontering. Vår erfarenhet är din trygghet!

Självklarheter för oss är:

  • att lyssna till kundens behov
  • att vara kreativ och flexibel
  • att leveranserna skall komma i rätt tid
  • att våra resurser bidrar till rätta lösningar

Vi är experter på balkonger och hjälper dig hela vägen från projektering till montage. Hör av dig till oss så berättar vi mer! 

Steg för steg - Ditt balkongprojekt
Design Balkongracke Framkant Ae00002211
Svgexport 1 Fixed

Behovsanalys

Ska balkongen byggas ut? Kanske glasas in? Oavsett vad du undrar över så finns vi nära och lotsar er genom hela processen – från första besöket till färdig balkong!

Svgexport 2 Fixed

Leverans

Balkongerna levereras enligt dina önskemål och vi håller vad vi lovar när det gäller leveranstid. Vår erfarenhet är din trygghet!

Svgexport 3 Fixed

Montage

Vi har smidiga rutiner för montering på plats. Arbetet utförs från utsidan av lägenheten, så att de boende kan bo kvar under processen, och kan göras oavsett årstid.

Svgexport 4 Fixed

Slutbesiktning

När bygget är färdigt återstår den slutgiltiga besiktningen. Sen återstår det bara en sak – att börja njuta av de nya balkongerna!

arrow-icon