Hoppa till innehållet
Header Balkonginglasning Faber Ae00002306

Welandkoncernen storsatsar på Nordbygg i april

25 februari, 2022

Den 26 april slår Nordbygg upp portarna till en ny spännande mässa och i år satsar vi stort. Hela sju bolag ur Welandkoncernen kommer finnas på plats för att visa upp det senaste inom vad vi kan erbjuda.

Weland visar vägen är temat för i år. På mässan kommer du mötas av våra experter inom en rad olika produktgrupper där vi visar vårt breda och omfattande produktsortiment inom:

Nordbygg

  • Weland AB: Ståltrappor, räcken, ramper och gallerdurk
  • Weland Stål AB: Taksäkerhetsprodukter
  • Weland Aluminium AB: Balkongräcken och utemiljöprodukter
  • Floby Durk AB: Ståltrappor och slitsdurk
  • Kåbe-Mattan AB: Entrélösningar
  • Maku Stål AB: Fackverk
  • Hogstad Aluminium AB: Balkongräcken och balkonginglasningar

Vi kommer att ha med oss ett komplett materialbibliotek så att alla som vill får möjlighet att klämma och känna på våra produkter. För den som är mer nyfiken på våra digitala modeller och Bim-objekt har vi specialister på plats som berättar allt man behöver veta om dem.

– Den här satsningen som vi gör på Nordbygg skapar unika möjligheter för våra kunder att ta del av det senaste vi kan erbjuda, säger Mattias Andersson, marknadsansvarig på Weland AB.

För att få plats med allt i år räckte det inte med en monter utan vi finns på två monterplatser bredvid varandra. Ta sikte på monter C17:43 så ses vi där den 26-29 april.

Nordbygg är Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och lockar vartannat år runt 48 000 besökare från byggsektorn i Sverige, men även från övriga Skandinavien, Baltikum och Europa. Nordbygg har under många år varit en central arena för oss på Weland. Det personliga mötet liksom att kunna visa upp material och produkter på plats är svårslaget.

Hämta din fribiljett genom att registrera dig här

arrow-icon